Alternativ brannuke

Informasjon fra brannvesenet og invitasjon til nettmøte lørdag

Informasjon om årets brannvernuke

Normalt ville vi under Brannvernuka invitert både små og store til Åpen brannstasjon her i vårt område. Men av smittevernhensyn blir det dessverre ikke slik i år. Vi vil derfor understreke viktigheten av at folk engasjerer seg på hjemmebane, og tar dette med brannsikkerhet på alvor hjemme i egen bolig.

Digital Åpen dag 19.9.

Vi inviterer alle barn til en digital åpen brannstasjon på Facebook og YouTube med Brannbamsen Bjørnis som vert. I sendingen lørdag 19.9. kl. 1100, blir det innslag fra flere brannstasjoner i Norge der seerne får være med på slokkeøvelse, redning fra stigebil, teste ut brannslanger og mye annet gøy.

Barnas Brannquiz

Det er i år laget en brannquiz for barn. Dette er et samarbeid mellom brannvesenene på Agder, hvor det er brannvesenet i Kristiansand (KBR) som administrerer. Quizen er hengt opp på følgende steder i Østre Agder brannvesens kommuner:

· Froland brannstasjon

· Åmli badeplass

· Ved gamle barneskolen i Gjerstad

· Urheia i Risør

· Tjennaparken i Tvedestrand

· Ved start/målområdet i lysløypa i Vegårshei

· Arendal sentrum

· Vedlagt ligger bilder av de forskjellige steder quizen henger. I Froland henger quizen rundt brannstasjonen, og i Tvedestrand henger den ved Tjenna badepark (dessverre ikke bilde derfra).

Brannquizen ligger også vedlagt.

Barnas Brannquiz: