Lykkebarna

Wibekke Risholt

Stilling: Daglig leder

Jobbet i barnehage siden 2001 og ferdig utdannet i 2002. Fordypning i barnehagelærerutdannelsen: Utefag. Har nasjonal lederutdannelse for styrere. 100 % stilling. Wibekke fokuserer på trivsel, samhold, kvalitet og utvikling. Brenner for dyr og natur i samspill med barn. Er eier av barnehagen og drivkraften er lykkelige barn og en trygg og god barndom.

Målfrid Kvaale

Stilling: Assistent
maalfridkvaale@hotmail.com

Målfrid er den gode trygge voksne som alltid er tilstede for barna. Hun ser hvert enkelt barn og barnets behov. Dyktig på sang og formidling. Den suverene flanellografbrukeren i barnehagen. Jobbet som dagmamma og senere i barnehage. Lang ansiennitet og fortsatt like glad i jobben sin og i tillegg har hun full oversikt og kontroll.

John Oland

Stilling: Styrer
skogenslykkejohn@gmail.com

Jobber som pedagogisk leder i 100 %. Leken og engasjert med masse humor til barnas store glede. I bunn er han baker og det har vi stor glede av i barnehagen. Spiller gitar. Opptatt av tekst, kommunikasjon og samspill. Utdannet førskolelærer ved Universitetet i Agder. Har hatt norsk som fordypningsfag.

Maria Rasmussen

maria@newroominterior.com

Maria har lang ansiennitet. Hun er opptatt av å se det enkelte barnet og barnets behov. Hun er omsorgsfull og rettferdig. Barna knytter seg lett til hennes behagelige vesen, 60 % stilling.

Nina Ellingsen

ninaellingsen68@gmail.com

Nina er engasjert og finner stadig på nye sprell i barnehagen. En ernergisk og morsom person å være i nærheten av. 80 % stilling. Utdannet barne- og ungdomsarbeider. God på planlegging, gjennomføring og tilrettelegging av pedagogisk opplegg.

Thomas Fehn

Stilling: Vaktmester
thomas-sako@hotmail.no

Thomas er assistent, vaktmester og vikar. Han har fagbrev som tømrer og har i tillegg en del utdannelse innen naturfaget som han liker godt å formidle videre til barna, og undre seg over natur og dyr sammen med dem. 80 % stilling på Skogsbarnas avdeling.

Agneta Ingvaldsen

Stilling: Barnehagelærer
agnetaingvaldsen@gmail.com

Flotte og tilstedeværende Agneta er barnehagelærer med fokus på omgivelsenes betydning for utvikling og læring. Gjennom estetiske fag som drama, musikk og dans når hun barna spesielt på følelser og livsglede. De blir blir kjent med egne følelser og andres.

Skogsbarna

Agneta Ingvaldsen

Stilling: Barnehagelærer
agnetaingvaldsen@gmail.com

Maria Rasmussen

maria@newroominterior.com

Thomas Fehn

Stilling: Vaktmester
thomas-sako@hotmail.no

Tonje Helene Amundsen

Stilling: Fagarbeider
tonje.helene@hotmail.no

Tonje er utdannet Barne og ungdomsarbeider. Hun har erfaring fra skole og barnehage. Tonje er flink til å se enkeltbarnet og er omsorgsfull og leken. Barna er allerede blitt godt kjent og glad i henne. Hun jobber som vikar frem til juni 2021.

John Oland

Stilling: Styrer