Søker dere lykke? Her er det ledige plasser!

Barnehage Eydehavn - Nærmere bestemt Arnevik / Flosta. Vi har en oppdragerkultur der vi er ute etter å kunne tilfredsstille enkeltbarnets behov samtidig som vi ivaretar gruppa som helhet. Vi har lekne, engasjerte og positive voksne med respekt for barnet og barnets egenverdi. Vi plasserte barnehagen nettopp her fordi beliggenheten er unik og for mange er det verdt en liten kjøretur med bil. Dere når oss på bare tre minutter fra krysset inn til Narestø/Flosta. Se også linken under markert med rødt for å finne kjørerute og kjøretid.

Kartlink/beliggenhet/kjørerute

Ta en titt på hjemmesida og la bildene og teksten tale til deg. Hvis du blir nysgjerrig og ser at dette er en barnehage som passer for nettopp ditt barn er det bare å ta kontakt. Vi tar gjerne i mot besøk slik at dere kan få ett innblikk i vår hverdag.

Vi har fått den anerkjente pedagogiske rådgiveren og forfatteren av blant annet "Stille og ville barn i barnehagen"" Lise Barsøe til å forelese for og veilede personalet etter å ha observert en hel barnehagedag.

Med hennes tillatelse, her er noen av tilbakemeldingene hennes:

Barna i Skogens Lykke har det veldig bra! De får utfolde seg motorisk på ett fantastisk uteområde med alle mulige utfordringer. Jeg ser mye latter og smil både blant barn og voksne, de voksne er på - de er til for barna og finner på ting.