Nyeste duenytt!

Prinsessa i fritt svev over barnehagens høye tak. Hva kan hun se der oppe fra? Havet? Ja - helt sikkert! Vi har laget oss et lite dueeventyr her! Nå er det 7 duer i dueriket og to av parene venter duebarn - for ett under!

Vi er så glade! For en liten tid tilbake fikk vi fire duer til. Vi ventet i spenning på hvem Kongen ville kåre ut som Dronning og det tok ikke lange tida. Nå ligger de allerede på egg de også. Se så vakker prinsen er der han passer på egget sitt! Prinsen og Prinsessa har prøvd en god stund, men de forlot egget. De er nemlig så kloke at de vet bare inni seg når det skulle ha blitt klekt. Når det ikke skjedde så sluttet de å passe på det, og passe på det - det gjorde de. Dag og natt. Prinsen lå på det om dagen og på natta var det Prinsessa sin tur. De holdt det alltid så godt og varmt. Vi tok bort egget og det var så lite. Barna som fikk se det synes det var veldig rart at det var så lite og skjørt, og tenk at det kan bli en svær due til slutt ut av ett så lite egg. Ja livet er jo ett mysterium og vi venter så spent på om det blir duebarn denne gangen.

I går fikk noen av duene seg sin første flytur som dere ser på bildet. De satt på taket av barnehagen høyt oppe - og tenk, så høyt har de aldri vært før! Vi lovte de ny flytur i dag, så nå må vi ut og slippe de. Vi er så stolte og takknemlige over at de velger å bo hos oss og vi lurer på hvor mange duer det kommer til å bli hos oss til slutt?!

Første bildet av Kongen med sin Dronning og her er de helt nyforelsket!