• Skoleruta for Arendal kommune

• Skogens Lykkes Årskalender for 2018/2019

Her kan alle se årskalenderen vår, den er vi veldig stolte av. Dere får ett godt innblikk av barnehagen vår her og hvordan vi jobber. En del bilder er retusjert grunnet personvern.

På de siste sidene kan dere lese om fordelene med å ha plass i Skogens Lykke Barnehage!

• Duenytt

Ja for litt siden kom disse vakre skapningene til oss. Vi har nå tre duer og venter to til, de skal bare vokse seg litt større først.

• Informasjon fra daglig leder.

Dette har dere også fått i papirutgave, men her har jeg merket mere av med grønt. Selvsagt er det uhyre viktig med tilbakemeldinger av alle slag.

• Utforskerstunder.

Faglige begrunnelser og hvordan vi arbeider med utforskerstunder som en meningsfull læringsstrategi hos Lykkebarna i Skogens Lykke barnehage.

• Null mobbing

Vi skal ikke ha mobbing i barnehagen eller andre steder. Derfor jobber vi aktivt med vennskap, sosial kompetanse, trygghet og empatiutvikling i Skogens Lykke.

På det nye nettstedet www.nullmobbing.no finner barn, unge og foreldre informasjon og råd om mobbing og deres rettigheter.

• Nyttige lenker i Flosta området og diverse

Bilde fra ett av turstedene våre i nærmiljøet , stranden ved Rørdalsvik.
    Kom gjerne med tips og ideer til gode lenker. Send oss en mail.

• Utstyrsliste

Hei! Legger ut denne lista som gjelder for hele året. Mange gode tips og råd her.

• Hysj kan du høre gresset gro (sang)

Her er den ene sangen vi har sunget endel i samling, og som vi kommer til å synge endel i år. Den er fra Portveien 2!

• Sanger brukt hos Harepusene

Her finner dere link til de sangene vi synger mest, lista blir utvidet etter hvert.

• Solkrem og smøring.

Sommerfølelsen er her fortsatt, så utrolig heldige vi er! Barna trenger solskjerming så send med solhatt/skyggelue/caps/solbriller. Vi har solkrem til barna, men ønsker dere å ha med deres egen er det også greit, husk å merke med navn. Vi gjør som i fjor; dere foreldre smører barna om morgenen, vi smører utpå dagen.

• Kunst som innfallsvinkel til god omsorg

Fra bildet til Ross Kolby som heter "Engel" fikk jeg inspirasjon til å bruke kunst som innfallsvinkel til dialog om holdninger og om hvordan vi møter barna i hverdagen. Det er ett intenst og sterkt bilde som gjenspeiler hva denne kunstneren er kjent for, noe dere kan lese mer om på hans hjemmeside; link i hovedteksten.

• En liten kylling i egget lå.

Her kommer sangteksten til ''en liten kylling i egget lå'' som vi synger mye nå før påske:)

• Sanger vi synger med de yngste Lykkebarna.

Hei,
    jeg har laget et word dokument med de vanligste sangene vi synger med de yngste barna. Last opp og syng i vei:)
    Hilsen Malene