Lykkebarna

Wibekke Risholt

Stilling: Daglig leder
skogenslykke@gmail.com

Jobbet i barnehage siden 2001 og ferdig utdannet i 2002. Fordypning i barnehagelærerutdannelsen: Utefag. Har nasjonal lederutdannelse for styrere. 100 % stilling hvorav 30 % administrativt og 70 % i gruppa. Wibekke fokuserer på trivsel, samhold, kvalitet og utvikling. Brenner for dyr og natur i samspill med barn. Er eier av barnehagen og drivkraften er lykkelige barn og en trygg og god barndom.

Målfrid Kvaale

maalfridkvaale@hotmail.com

Målfrid er den gode trygge voksne som alltid er tilstede for barna. Hun ser hvert enkelt barn og barnets behov. Dyktig på sang og formidling. Den suverene flanellografbrukeren i barnehagen. Jobbet som dagmamma og senere i barnehage. Lang ansiennitet og fortsatt like glad i jobben sin og i tillegg har hun full oversikt og kontroll.

Nina Ellingsen

ninaellingsen68@gmail.com

Nina er engasjert og finner stadig på nye sprell i barnehagen. En ernergisk og morsom person å være i nærheten av. 80 % stilling. Utdannet barne- og ungdomsarbeider. God på planlegging, gjennomføring og tilrettelegging av pedagogisk opplegg.

John Oland

skogenslykkejohn@gmail.com

Jobber som pedagogisk leder i 100 %. Leken og engasjert med masse humor til barnas store glede. I bunn er han baker og det har vi stor glede av i barnehagen. Spiller gitar. Opptatt av tekst, kommunikasjon og samspill. Utdannet førskolelærer ved Universitetet i Agder. Har hatt norsk som fordypningsfag.

Marit Morka Nesland

skogenslykke.marit@gmail.com

Marit jobber i 30 % stilling som pedagogisk leder inne hos Lykkebarna. Hun er kurset i tegn til tale og er en dyktig formidler av kommunikasjon og sang. Tilstede for barna og god på tilrettelegging.

Maria Rasmussen

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider
maria@newroominterior.com

Maria har lang ansiennitet. Hun er opptatt av å se det enkelte barnet og barnets behov. Hun er omsorgsfull og rettferdig. Barna knytter seg lett til hennes behagelige vesen, 60 % stilling.

Thomas Fehn

Stilling: Vaktmester
thomas-sako@hotmail.no

Thomas er vaktmester og vikar. Han har fagbrev som tømrer og har i tillegg en del utdannelse innen naturfaget som han liker godt å formidle videre til barna, og undre seg over natur og dyr sammen med dem.

Stroka - Melvita - Speedy Balsamforsjelen

skogenslykkefolk@gmail.com

Stroka er den ca 20 år gamle Islandshoppa vår og gir en fantastisk ro i kroppen. Elsker kos og stell og står så lenge vi holder på. Melvita er den 10 år gamle Norlandshoppa vår og har også evnen til å gi en fantastisk ro i kroppen i tillegg til masse energi. Hun er veldig kosete og liker best kos på baken, derfor snur hun rompa til. Står så lenge hun får kos. Lille Speedy, den ca 22 år gamle Shetlandsponnien vår er veldig glad i å trekke vogna si og går på tur. Han er litt kosete når han vil men også litt rampete. Vi har disse tre vakre skapningene på feriebeite i Telemark på hjemgården til vaktmesteren hver beitesesong. Der blir de så lenge det er mat. Etter feriene får de tilvenning til barnehagen igjen.

Rolf, Rose, Wya, Dotta og Tippa Fjærkre

Stilling: Spesialkontakt

Vi er stolte og nysgjerrige fjærkre. Trives med friheten og kommer løpende når vi øyner mat. Liker å gale og legger egg. Kan også spise av hånda.

Oliver Dog

Stilling: Spesialkontakt

Glad og tillitsfull hund som elsker å være i barnehagen. Liker å gå på tur med Skogsbarna og er veldig glad i mat. Kosete og snill med barna, rolig og trygg, en skikkelig godklump. Hundene er en del av det tilrettelagte pedagogiske opplegget og er alltid med en voksen.

Kongen - Prinsen - Prinsessa pluss fler Due

Stilling: Spesialkontakt

Kurrende og vakre skapninger, det er vi. Rolige og tillitsfulle og med en spennende fremtid. Vi ønsker å tilby disse duene ett eventyrlig kongerike i barnehagen. Tenk å gøy for barna og de voksne å gå på tur, slippe en due og se den på plass når vi kommer tilbake fra tur! Vi legger egg og skal bli en stor flokk!

Skogsbarna

Kongen - Prinsen - Prinsessa pluss fler Due

Oliver Dog

Rolf, Rose, Wya, Dotta og Tippa Fjærkre

Stroka - Melvita - Speedy Balsamforsjelen

skogenslykkefolk@gmail.com

Thomas Fehn

Stilling: Vaktmester
thomas-sako@hotmail.no

John Oland

skogenslykkejohn@gmail.com

Nina Ellingsen

ninaellingsen68@gmail.com

Andre ansatte

Jannicke Kaino Ryder

Stilling: Vikar
jannickemnta@hotmail.com

Jannicke er barne- og ungdomsarbeider. Hun er også utdannet agronom. Hun er opptatt av at barn får et positivt forhold til dyr og miljø.

Balto Dog

Stilling: Spesialkontakt

Balto er en storsjarmør og er innom i barnehagen av og til. Han blir veldig glad for å komme dit og synes det er stor stas med oppmerksomhet. Veldig snill, tålmodig og tillitsfull. Hundene er en del av det tilrettelagte pedagogiske opplegget og er alltid med en voksen.