Lykkebarna

Marit Morka Nesland

Stilling: Daglig leder
skogenslykke.marit@gmail.com

Marit jobber i 30 % stilling som pedagogisk leder inne hos Lykkebarna. Hun er kurset i tegn til tale og er en dyktig formidler av kommunikasjon og sang. Tilstede for barna og god på tilrettelegging. Fra 1.08. går hun inn i vikariat som daglig leder.

Målfrid Kvaale

maalfridkvaale@hotmail.com

Målfrid er den gode trygge voksne som alltid er tilstede for barna. Hun ser hvert enekelt barn og barnets behov.

Nina Ellingsen

ninaellingsen68@gmail.com

Nina er engasjert og finner stadig på nye sprell i barnehagen. En ernergisk og morsom person å være i nærheten av.

Maria Rasmussen

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider
maria@newroominterior.com

Maria har arbeidet i barnehage i mange år. Hun er opptatt av å se det enkelte barnet og barnets behov. Hun er omsorgsfull og rettferdig.

Wibekke Risholt

Stilling: Eier
skogenslykke@gmail.com

Wibekke fokuserer på trivsel, samhold, kvalitet og utvikling. Har nasjonal lederutdannelse for styrere. Brenner for dyr og natur i samspill med barn. Fordypning i førskolelærerutdannelsen: Utefag.

Skogsbarna

Thomas Fehn

thomas-sako@hotmail.no

Thomas er vaktmester og assistent. Han har fagbrev som tømrer og har i tillegg en del utdannelse innen naturfaget som han liker godt å formidle videre til barna, og undre seg over natur og dyr sammen med dem.

John Oland

Stilling: Pedagogisk leder
skogenslykkejohn@gmail.com

Jobber som pedagogisk leder for skogsbarna (3-6 år). Stedfortredende daglig leder fra januar 2016. Utdannet førskolelærer ved Universitetet i Agder. Har hatt norsk som fordypningsfag.

Nina Ellingsen

ninaellingsen68@gmail.com

Jannicke Kaino Ryder

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider
jannickemnta@hotmail.com

Jannicke jobber hos skogsbarna som barne- og ungdomsarbeider. Hun er også utdannet agronom og har bl.a ansvar for dyrene i barnehagen. Hun er opptatt av at barn får et positivt forhold til dyr og miljø.

Andre ansatte